september 08, 2008

Eksliibrise joonistus -ja kujundusvõistlus

8.septembril kuulutatakse välja raamatuteemaline eksliibrise joonistus- ja kujundusvõistlus alg-, põhi- ja keskkooliõpilastele, millest soovitakse luua Eesti vabariigi ja rahvusraamatukogu juubeliaastaid saatev traditsioon.
Võistlusel teemal "Raamat"
on osalema oodatud õpilased üle Eesti, kes võivad kasutada kõiki graafikaliike, ka arvutigraafikat.
Igast vanusegrupist parimad 11 tööd vormistatakse näituseks ja avaldatakse näitusekataloogis aasta lõpus. Täpsemad osalustingimused leiab alates esmaspäevast aadressilt
www.rahvusraamatukogu.ee.
Konkurss toimub ning parimaid premeeritakse rahvusraamatukogu, rahvusringhäälingu ja Tallinna eksliibriseklubi koostöös.
Esmaspäeval avatakse näitus "Eesti eksliibrise esimene sajand", kus rahvusraamatukogu rohkem kui 17.000 raamatumärgist koosnevast kogust on väljas 180 eksliibrist 62 kunstnikult.
Nende seas on Kristjan Raud, Udo Ivask, Gustav Mootse, Richard Kaljo, Evald Okas, Vive Tolli ja Jüri Arrak. Näitus jääb rahvusraamatukogu harulduste kogu näitusesaalis avatuks 29. novembrini.
Allikas: BNS Lisatud 8. septembril 2008

1 kommentaar:

xccc ütles ...

Which are the signs of popularity of people in this modern world? Of course, amount of followers on the Twitter account is a firm sign in today. buy cheap twitter followers