oktoober 17, 2010

Uus näitus Kullo Lastegaleriis!

„Alice läks Tartu, Alo jäi Põlva“ - Põlva Kunstikooli näitus 18. -30. oktoobrini 2010
Põlva Kunstikooli näitus „Alice läks Tartu, Alo jäi Põlva“ keskendub viimase kahe aasta silmapaistvamale osale õpilasloomingust. Väljapanekust suure osa moodustavad graafika ja õlimaal, pisut on eksponeeritud ka keraamilisi vorme, papjeemašee-tehnikas maske ja arhailises tehnikas pindpõimevaipu. Näitusel on valdavalt 13-18-aastaste noorte tööd, siirad ja kohati ehmatavadki oma otsekohesuses.
Noorele on kohalejäämine Põlvasse vaprus, äraminemine Põlvast aga paratamatus. See on imeilus vaikne koht, kus juulikuine lumi tapab ja surnuaed on piisavalt suur, et sellest öösel julgeda läbi minna. Siin on rohkesti metsa ( loe: ruumi), et rahus kasvada ja pilved segi peksta ning nõnda saavadki kunstikoolis kokku Veriora ja Ihamaru, Taevaskoja ja Rosma, Kanepi ja Partsi, Soohara ja Räpina… Graafika ja joonistamise õpetaja Voldemar Ansi sõnul on see näitus kõigile Ilusatele Inimestele.
Näituse avamine esmaspäeval 18. oktoobril kell 16.00. Olete oodatud näitust vaatama!
Kullo Lastegalerii Tallinna vanalinnas Kuninga 6 Avatud T-L kell 10-18 Info www.kullo.ee, tel. 6446873 , galerii@kullo.ee

Kommentaare ei ole: