oktoober 24, 2011

Eesti Rahva Muuseum kutsub võistujoonistamisele!



Kutsume teid osalema koolidevahelisel võistujoonistamisel, mis toimub 2. detsembril kell 12–18 Eesti Rahva Muuseumi näitusemajas.

Võistujoonistamine leiab aset 16. korda ning toimub traditsiooniliselt Eesti Rahva Muuseumi näitustel. Nagu ikka, selguvad võistluse tulemused samal päeval kohapeal. Võistlejate ülesandeks on joonistada pilt, millel oleks kujutatud üks ERM-i näitustel leiduv ese, muster, pilt vms. Kõik muu pildil kujutatu jääb võistlejate fantaasia hooleks.
Võistujoonistamisele on osalema oodatud kõigi Eesti koolide õpilased. Võistlus toimub kolmes vanuserühmas ja ühest koolist on kooli esindaja kaudu võimalik registreerida igasse vanuserühma kaks õpilast. Osalejate arv on piiratud – kuni 100 joonistajat, sest vaid nii saame tagada, et kõigile soovijaile jagub võistujoonistamise ajal kohti meie näitustel. Sellega seoses tasub meeles pidada, et kohtade täitumisel nimekiri suletakse ning väljajääjad saavad osaleda järgmise aasta võistlusel!
Tartust kaugemal asuvatest koolidest tulijatel soovitame võimaluse korral transpordi osas koopereeruda, et kulusid optimeerida.
Tööks vajalikud vahendid tuleb joonistajatel ise kaasa võtta. Joonistusalused ja paberid tagab Eesti Rahva Muuseum. Kasutada ei ole lubatud vesilahustuvaid värve (st guašše ja akvarellvärve). Muuseumil on igaks juhuks varuks pastelle ja värvipliiatseid.
Eesti Rahva Muuseumi näitustega saab tutvuda alates kella 11-st ning soovi korral osaleda ka giidituuril. Joonistusvõistlus toimub kell 12–14.30 ning tulemused kuulutatakse välja orienteeruvalt kell 17.
Võitjaid ootavad auhinnad ning iga osalejat väike meene.
Osalema ootame õpilasi kolmes vanuserühmas: 1.–4. klass, 5.–8. klass ja 9.–12. klass.
Osalemissoovist palume teatada Eesti Rahva Muuseumisse hiljemalt 29. novembriks.
Registreerimine e-posti aadressil siim.angerpikk@erm.ee
PS! Kool on registreeritud siis, kui on saanud vastavasisulise vastuse.
Lisainfo telefonil: Siim Angerpikk, programmijuht, telefonil 7 350 428 või e-posti aadressil siim.angerpikk@erm.ee
Lugupidamisega
Reimo Rehkli
Eesti Rahva Muuseumi kommunikatsioonijuht
Tel. 7 350 448
Mob. 5647 7603
www.erm.ee

Kommentaare ei ole: