jaanuar 17, 2010

Helilooja Fryderyk Chopinile pühendatud näituste konkurss

Poola Vabariigi Suursaatkond Eestis korraldab Fr. Chopini 200. sünniaastapäeva puhul näituste konkursi.
Konkurss on mõeldud kõigile 6.-12. klasside õpilastele. Konkursi eesmärk on Chopini-teemaliste näituste ettevalmistamine ja eksponeerimine koolides, et väärtustada Chopini juubeliaastat ja helilooja loomingut. Näituse võivad koostada üksikud õpilased (individuaalsete näituste voor) või kuni 10-liikmelised rühmad (grupinäituste voor). Näituse vorm on vaba (näiteks informatiivne palnseti-näitus, maal, skulptuur, raamatud, kodulehekülg, multimeedialine esitlus jne.).
Tööde registreerimine toimub kuni 29. jaanuarini 2010.a. internetiaadressil:
slawomira.borowska@poola.ee või posti teel: Poola Vabariigi Suursaatkond, Suur-Karja 1, 10140 Tallinn. Märgusõna: „Chopini näituste konkurss”.
Tööde valmimise tähtaeg on 15. veebruar 2010. a. Näitusi tuleb eksponeerida koolide raamatukogudes või teistes kooli avalikes ruumides vähemalt alates 15. veebruarist kuni 28. veebruarini 2010.a. (kui on võimalik, siis 2. märtsini), et konkursikomisjon saaks tulla nendega tutvuma ning parimaid autoreid premeerima.
Valikut tehtud töödest eksponeeritakse Tallinna Muusikamajas alates 5. märtsist 2010.a. Edaspidi saab sellest rändnäitus muusikakoolide jaoks, mida eksponeeritakse kuni 2010. a. lõpuni. Hiljem tööd tagastatakse või autorite nõusolekul müüakse oksjonil, mille sissetulek läheb nägemispuudega laste klaveriõpingute toetamiseks.
Kõikide osalejatega võtab Poola saatkond ühendust pärast 20. jaanuari 2010.a., et leppida kokku näituse külastamise aeg.
Kontaktisik: Slawomira Borowska-Peterson, Poola Vabariigi Suursaatkond ,
slawomira.borowska@poola.ee

Kommentaare ei ole: