jaanuar 30, 2010

Koolinoorte Kaasaegse Kunsti Triennaal Eksperimenta!

Koolinoorte Kaasaegse Kunsti Triennaali Eksperimenta! (Tallinn 2011) Eesti ekspositsiooni kuraatorikontseptsioon ja teostus“Sally Stuudio ja Eksperimenta! korraldustoimkond kuulutavad välja avaliku konkursi, mille eesmärgiks on Eesti ekspositsiooni kuraatorikontseptsiooni loomine ja teostus koolinoorte kaasaegse kunsti triennaalile Eksperimenta!, mis toimub esmakordselt aastal 2011 Tallinnas ning kuulub ühena kesksetest üritustest programmi „Tallinn – Euroopa kultuuripealinn 2011”.
Eksperimenta! (E!) on koolinoortele, kunstnikele ja kunstiõpetajatele suunatud mitmetasandiline rahvusvaheline kunstiharidusprojekt, mis hõlmab lisaks näitusele haridus- ja kogemustevahetusprogrammi IDEElaboratoorium ning kunstikoolide ja -keskuste võrgustiku. E! missiooniks on toetada kriitilise, sotsiaalselt tundliku ja loova mõtlemise arengut ühiskonnas läbi kaasaegse kunsti ja kunstihariduse lähendamise.
E! peateemaks aastal 2011 on „Ruum/Space“:1) füüsiline ruum: avalik ruum ja privaatne ruum; piirid ja territooriumid; ruumikitsikus ja piiratud ressursid;2) vaimne ja virtuaalne ruum: mälu ja omaruum; nähtamatud kaardid, rajad ja võrgustikud, psühhogeograafia.
Triennaalile oodatakse erinevates meediates kaasaegse kunsti teoseid: eksperimentaalset filmi, uut meediat, maalikunsti, installatsiooni, kohaspetsifiilist kunsti jne. Üldkontseptsioonist lähtuvalt loob iga osaleva riigi
1 kuraator oma kontseptsiooni ning valib näitusele sellele vastavad osalejad ja teosed.
E! 2011 toimub 26. aprillist kuni 14. juunini 2011 Tallinna Lauluväljaku ruumes, Maarjamäe lossis ja linnaruumis. Iga osaleva riigi käsutuses on rahvusliku väljapaneku tarbeks ca 130–150 m2 ekspositsiooniala.
Stipendium konkursi võitjale on 40 000 krooni. Konkursi dokumentide esitamise tähtaeg on 1. märts 2010 kell 17.00.
Kogu vajalik informatsioon konkursi sisu, eesmärkide ja tingimuste kohta, samuti E! põhjalikum tutvustus on leitav
konkursi tingimustest (pdf).

1 kommentaar:

RIANA RIANA ütles ...


Egypt clinics
افضل المراكز لخدمات العنايه والتجميل للرجال والسيدات وزراعه الشعر

http://rianariana.bravesites.com/
https://slashdot.org/~riana.m/firehose
https://rianariana1.livejournal.com/
https://www.facebook.com/egyptclinics/